De nieuwe AIWAYS U5

Nu nog met 8% bijtelling. Al vanaf € 112 netto bijtelling per maand!


Volledig elektrisch, volledig uitgerust,
volledig geschikt voor dagelijks gebruik.


Met de AIWAYS U5 vergeet u niets, behalve compromissen. Want als geen ander combineert de elektrische SUV een grote actieradius met veel ruimte, een minimalistische designtaal met uitgebreide uitrusting, innovatieve technologieën met een ongecompliceerd rijgedrag. Of het nu gaat om korte afstanden door de stad of lange reizen door het land - voor u betekent het simpelweg plug & play.

Met de AIWAYS U5 bereikt u uw bestemming net zo comfortabel als kostenbesparend. De U5, vanaf het begin ontworpen als een elektrische auto, biedt rijplezier op elke meter - waar je ook heen gaat. Stap nu in en verzeker u vandaag nog van aantrekkelijke milieuaankooppremies.

Proefrit plannen Offerte aanvragen


150 kW / 204 PS

Motorvermogen

35 min

Snelle oplaadtijd van 20% tot 80%

400+ km

Bereik (WLTP)


Expressief exterieur, indrukwekkend interieur.

In de U5, die standaard van alle gemakken is voorzien, kunt u uiterst comfortabel genieten van uw grootse entree: het elegante maar dynamische ontwerp wekt een indruk die even esthetisch als tijdloos is. Het interieur maakt indruk met een minimalistische vormentaal en hoogwaardige materialen. U kunt zich verheugen op een breed scala aan verlichtingsmogelijkheden, een zwevend touchscreen als centraal bedieningselement en buitengewoon veel ruimte. Want dankzij de in deze voertuigklasse unieke stahoogte en beenruimte wordt de binnenruimte opnieuw gedefinieerd. In het ruimtewonder U5 voelt u zich direct thuis.


Technische details Aiways U5 Premium

MotorprestatiesBereik (WLTP)
150 kW / 204 PS400 km
Maximaal koppelSnelle oplaadtijd
310 Nm35 min*
0-100km/hBatterij capaciteit
7,8 s63 kWh
Gewicht
1770 kg
* van 20% tot 80% bij laadstations met hoog vermogen (DC-laden)


Nieuws

Maak een proefrit bij u in de buurt!

20 februari 2021

Vanaf maandag 22 februari kunt u op meerdere nieuwe locaties in Nederland zelf proefritten maken in de nieuwe Aiways U5. Dit in samenwerking met Profile.

lees meer

Aiways voor valentijnsdag op Dagelijksauto.nl

15 februari 2021

Ben jij Valentijnsdag vergeten? Wij gelukkig niet. Sterker nog, wij hebben samen met een aantal andere automerken de liefde verklaard aan een van onze concurrenten.

lees meer

Bekijk al het nieuws Ontdek de U5