Veel enthousiasme over Aiways U5

10 december 2020

Sinds de introductie van de Aiways U5 in Nederland 2 weken geleden, horen we veel enthousiaste geluiden over de auto. Ook vandaag verscheen er weer een mooi artikel waar de Aiways U5 aan bod komt.

Sinds de introductie van de Aiways U5 in Nederland 2 weken geleden, horen we veel enthousiaste geluiden over de auto. Mensen die een proefrit maken zijn positief verrast over de vele techniek, de ruimte en de rijervaring van deze elektrische SUV.

Ook vandaag verscheen er weer een mooi artikel waar de Aiways U5 aan bod komt. We krijgen vragen over de afgebeelde auto bij het artikel, dit betreft de concept auto Aiways U6 iOn. Wanneer de U6 leverbaar is laten we dat zeker weten. In de Aiways U5 kunt u al wel een proefrit maken, via deze website plant u zelf eenvoudig een proefrit in.

Nieuwsarchief