De nieuwe Aiways U5

Ruim, royaal uitgerust en voordelig!


Ontdek de stijlvolle en voordelige Aiways U5 : al v.a. € 495 p/m!


Aiways on tour


Steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden (25% overweegt het al volgens de ANWB). Daarom gaan we met Aiways on tour. We komen langs op diverse locaties in Nederland: van Drachten tot Middelburg en dan kunt u direct een proefrit maken in ons nieuwste model. U kunt de Aiways U5 zelf ervaren en zult merken hoe makkelijk het is om de stap te maken naar elektrisch rijden met Aiways.

  

De Aiways U5: Wat een bereik en wat een ruimte!


De Aiways U5 heeft een bereik van 410 km en daarmee kunt u dus alle kanten op. De U5 is niet alleen ruim voor als u zelf achter het stuur zit, maar ook op de achterbank is alle ruimte. Zelfs voor Nederlandse maatstaven hebben uw passagiers beenruimte genoeg! Met 432 liter bagageruimte (en 1555 liter met de achterbank neer) en dakrails met 75kg laadvermogen neemt u met de Aiways U5 bijna alles mee wat u wilt!

Bekijk de modellen

  

Ontdek 'm zelf: de meest complete, ruime & voordelige elektrische SUV in z'n prijsklasse!


Data Aiways on tour :
8 mei Profile Heteren
Komt u ook?

15 mei ​Profile Drachten
22 mei ​Profile Kalvenaar Zwolle
29 mei ​Profile Koos Poll Hilversum
5 juni Profile Nout Zaltbommel
12 juni Profile Aalsmeer  

Lease al vanaf € 495 p/m

Plan een proefrit

Compleet uitgerust en voordelig


Aiways is een merk met veel aandacht voor rijcomfort. Dus van alle gemakken voorzien: parkeersensoren, 360-camera, automatisch inparkeren, een vlakke laadvloer en veel en veel meer. U rijdt de Aiways U5 vanaf € 495 p/m. Met onze voorraaddeals is de U5 nu nog leverbaar met 8% bijtelling per maand (€ 112 netto fiscale bijtelling).

Ontdek alles wat de Aiways U5 u te bieden heeft of beter nog: ervaar de U5 zelf en maak een proefrit!Aiways is een 100% elektrisch merk en maakt niet zoals gevestigde merken de overstap naar elektrisch rijden. Nee we zijn er vanaf de start van ons merk mee bezig. Met volledig elektrische auto's die een ultramoderne rijervaring bieden. Voor iedereen.

De Aiways U5 krijg veel prachtige recensies. En dat is niet voor niks! De U5 is completer uitgerust dan andere auto's in z'n prijsklasse en biedt een zee aan ruimte. En dat voor een prijs die met recht scherp kan worden genoemd: de zeer complete Aiways U5 is al te bestellen vanaf € 39.950,00 (incl. btw) of lease v.a. € 495,- p/m. De Aiways U5 is daarmee de meest complete, ruime en voordelige elektrische SUV van Nederland!

Ontdek de Aiways U5 zelf op één van onze 11 proefritlocaties in Nederland. Natuurlijk kunt u ook alvast kijken wat de U5 allemaal in huis heeft op deze website. En heeft u nog vragen? Dan kunt u uiteraard ook gewoon contact met ons opnemen via 085 - 44 44 595 en dan helpen we u graag verder!

  

RTL / Bright eerste indruk Aiways (review)

"Echt kneiterveel auto voor je geld!"

AD autotest (review)

"De Aiways U5 smaakt naar meer!"

TopGear autotest (review)

"De Aiways U5 verrast positief"

Probeer de U5 zelf!
Maakt u ook de overstap naar 100% elektrisch rijden met de Aiways U5?Ontdek de U5

Lees meer