Aiways service en informatie


Aiways Service

Klantenservice, inclusief technische ondersteuning, wordt in Europa geleverd door een netwerk van gevestigde specialisten op nationaal niveau. Deze partners worden voortdurend bijgeschoold en bijgeschoold op de U5 om u een naadloze service te kunnen bieden.

100.000 km

Inspectie-interval

Na 8 jaar

Min. 75% batterijcapaciteit

150.000 km garantie

Of 8 jaar op de batterij


U5 Garantie


Voertuiggarantie

Bij de U5 krijg je 5 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast garandeert Aiways een minimale batterijcapaciteit van 75% na 8 jaar of 150.000 km. De belangrijkste componenten van de motor en de regeleenheid krijgen 8 jaar fabrieksgarantie of de eerste 150.000 km. In beide gevallen geldt wat het eerst komt.

De carrosserie heeft zelfs een corrosiebeschermingsgarantie van 10 jaar, met onbeperkt aantal kilometers.


Reserveonderdelen

U heeft 2 jaar garantie of 20.000 km op reserveonderdelen. Alle andere onderdelen hebben een garantie van een jaar of 20.000 km. Ook hier geldt wat het eerst komt.Uw partners in Nederland


Leas-eProfile

Leas-e

Leas-e is een jonge universele leasemaatschappij die zich focust op elektrische mobiliteit. Leas-e is de leasepartner van Aiways Distributie Nederland voor zowel (zakelijke) operational lease als private lease.

U mag rekenen op een perfecte en op maat gemaakte service. Want of u nu MBK’er, ZZP’er, particulier of een corporate organisatie bent: bij Leas-e heeft u een vaste contactpersoon. Zodat u met één telefoontje op de juiste plek bent. U mag bij Leas-e duidelijkheid, snelheid en zekerheid in onze manier van doen verwachten. Leas-e en Aiways Distributie Nederland zorgen er samen voor dat je met zakelijk lease van Leas-e geniet van zorgeloze mobiliteit tegen een zeer gunstig tarief!Ervaar zelf de U5

Maak een proefrit